top of page

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Hudvård & avancerad hudvård

Boka gärna en tid för en ansiktsbehandling.

Tid ca: 25 - 75 min beroende på behandling.

Vi kan erbjuda resultatinriktade ansiktsbehandlingar.

Har du något problem eller bara vill ha en lugn och avkopplande stund? Vi har många olika behandlingsalternativ.

Behandlingarna utförs av aukt. Hud & SPA terapeut:

Nails & Beauty (Webb) 1.jpg

Jessica

PRISER

Konsultation hudvård - 30 min

100 kr

Enklare hudanalys och konsultation av din hud. Produkt och behandlings rekommendationer ingår. Kostnad 100kr som dras av vid ev bokning av ansiktsbehandling eller produktköp.

Ögonbehandling - 30 min

250 kr

Rengöring av huden runt ögonen, därefter en lätt massage runt ögonpartiet, ögonmask med G8 Lactobionic syror (under samt ovan ögat vid behov). Behandlingen avslutas med applicering av ögonkräm.

Ansiktsmassage - 30 min

350 kr

Ansiktsmassage ökar blodcirkulationen och svullnader minskar tack vare att lymfan dräneras. Huden får en fin lyster.

Ansiktsmassage löser muskelspänningar (det lugnande hormonet oxcytocin utsöndras och nivån av stresshormon sänks). Behandlingstid: totalt 30 minuter, varav 20 minuter massage. Inklusive ansiktsrengöring, massage, dagkräm och ögonkräm.

Express - 25 min

450 kr

För dig i farten eller som en prova på-behandling. Ger lyster, fräschar upp och återfuktar. Rengöring, peeling och avslutande serum och kräm.

Classic - 50 min

750 kr

En klassisk ansiktsbehandling med produkter noga utvalt för att passa din hud. Rengöring, peeling, ånga och portömning, mask och avslutande kräm.

Classic plus - 65 min

880 kr

Samma som Classic men med massage av ansikte och dekolletage, alternativt längre portömning. Brynplock ingår. Ett bra val om det är första gången du gör ansiktsbehandling.

Lift & Glow - 50 min

750 kr

En lystergivande behandling full med fukt och vitaminer som passar de flesta. Men är främst avsedd för dig som känner dig glåmig och livlös i huden eller bara behöver en “quick fix” inför ett speciellt tillfälle. Rengöring, Raspberry enzympeeling, C-vitaminserum, uppstramande mask och avslutande kräm.

Calm - 50 min

750 kr

En lugnande, stärkande och avslappnande behandling för dig med känslig hud eller som önskar en lugn stund. Rengöring, Cocoa enzympeeling, kortare ansikts och dekolletagemassage, lugnande mask och avslutande kräm.

Clear- 50 min

820 kr

För dig som har acne, fet hud eller inkapslade pormaskar. Rengöring, enzympeeling, specialanpassat serum och mask samt avslutande kräm.

Clear Extra - 65 min

950 kr

Samma som Clear, inklusive ånga och portömmning.

Clear Extra med Alfa/beta acid -75 min

1140 kr

Som Clear extra, men med en blandning av mjölksyra och salicylsyra för en ännu bättre peelande, återfuktande och antibakteriell effekt.

Nails & Beauty (Webb) 74.jpg
Priser Ansiktsbehandlingar

PRISER

AVANCERAD HUDVÅRD

Oxygen - 50min

1050 kr

En unik ansiktsbehandling där rent syre aktiveras på huden. Näringstillförseln till huden ökar och kollagen- och elastinproduktionen stimuleras. Syret har antibakteriella, antiinflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper som är perfekt till aknebenägen hud. Oxygen Rx verkar även kärlstärkande och ljusar upp ojämn pigmentering. Den lämpar sig bäst för en hud med akne, rosacea eller synliga kärl. Bäst effekt får du av Oxygen i kur.

Oxygen -50 min, kur på 3 tillfällen

2 850 kr

Swich -75 min

1250 kr

Circadias signatur-behandling SWiCH är ett perfekt alternativ till kemisk peeling. Den har kort återhämtningstid, du blir inte solkänslig och går därför att göra året om. Reducerar ålderstecken såsom linjer, slapp hud och pigmenteringar samt ger en fin lyster. Passar dig som är 40+ Bäst effekt får du av Swish i kur.

Swich- 75 min, kur på 3 tillfällen

3 450 kr

DermaplanePro behandling- 50 min

980 kr

En superbra behandling mot livlös och fnasig hud som behöver förnyas och fräschas till. Med hjälp av en skalpell, endast avsedd för Dermaplaning, skrapar vi bort döda hudceller från hudens yta.

Förutom döda hudceller följer även fjunet som finns på huden med,

det sk. vellushåret. Vi påverkar/stimulerar i n t e håret på huden på något sätt, dvs fjunet blir varken mer eller grövre.

Vad är Dermaplaning bra för?

Förutom att det tar fram lystern i huden jobbar den på cellförnyelse och verkar cirkulationsökande. Efter behandlingen ökar upptagningen i huden av de efterföljande produkter du förser huden med.

Dermaplaning är en fantastisk behandling och behandlingsmöjligheterna är många:

- Livlös hud - Solskadad hud - Pigmenteringar - Åldrad hud - Ärr - Rynkor

OBS! Vi kan inte göra behandlingen om du har diabetes, munsår, aktiv akne, har blödarsjukan eller liknande sjukdom. Eller om du använder vissa läkemedel. Kontakta oss om du är osäker.

Nails & Beauty (Webb) 69.jpg

PRISER

TILLÄGGSTJÄNSTER

Lyxig ögonmask - 15 min

80 kr

Direkt högfrekvens - 15 min

200 kr

Har en bakteriedödande verkan samt läker huden. Är bra om man har problem med acne, sårig hårbotten eller orenheter.

Akupressur, ansikts & dekolletage massage - 20 min

350 kr

Detta ökar blodcirkulationen och svullnader minskar tack vare att lymfan dräneras. Huden får en fin lyster. Ansiktsmassage löser muskelspänningar (det lugnande hormonet oxcytocin utsöndras och nivån av stresshormon sänks).

Nails & Beauty (Webb) 68.jpg
bottom of page