GDPR

HEJ, DU FINNS I VÅRT KUNDREGISTER

 

Från den 25 maj 2018 har personuppgiftslagen (PUL) ersatts av den nya dataskyddsförordningen (GDPR).

Syftet med PUL har varit att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks när deras personuppgifter behandlas. GDPR ställer högre krav på hur vi som organisation behandlar dina personuppgifter och ger dig bättre möjligheter att påverka vår hantering.

 

DINA PERSONUPPGIFTER HOS OSS:

 

  • De personuppgifter som vi samlar in om dig utgörs av kunduppgifter. Det är uppgifter som exempelvis namn, e-postadress, telefonnummer, adressuppgifter, IP-adress, boknings- och behandlingsinformation, samt annan information som lämnats av dig.

  • Dina uppgifter lämnar vi ej ut till någon annan.

  • Om du vill, kan du begära att få se vilka uppgifter vi sparat på dig.

  • Vi sparar uppgifter om dig för att du ska kunna: boka tid, omboka/avboka, så att vi kan kontakta dig inför ditt besök och för att du ska få så bra upplevelse hos oss som möjligt.

  • Onlinebokning– när du bokar tid hos oss sparas dina uppgifter så som mailadress, telefonnummer och namn, så att vi kan nå dig inför ditt besök.

 

HUR SAMLAR VI IN UPPGIFTERNA?

Vi samlar in personuppgifter i samband med att du registrerar dig på hemsidan, i samband med att du bokar en behandling via hemsidan eller Facebook, genom telefon eller genom personligt besök på Nails & Beauty.

 

VILL DU INTE FINNAS I VÅRT KUNDREGISTER?

Om du inte längre vill vara med i vårt kundregister kan du be oss att radera dina uppgifter. Skicka till oss på info@nailsandbeauty.se I det bokningsprogram vi använder (bokadintid.se) kommer du raderas automatiskt om du inte besökt oss på ett år.

 

TACK FÖR ATT DU ÄR KUND HOS OSS!

Vi på Nails & Beauty vill tacka dig för att du är kund hos oss!

Du kan boka din tid online på www.nailsandbeauty.se

eller ringa 035–211 200

 

Varmt välkommen!

Nails & Beauty

Kungsgatan 22302 46 Halmstad035–211 200

www.nailsandbeauty.se