top of page

UTBILDNING

Utbildning Browlift och/eller Lashlift

Utbildning Browlift

Brow Lift, Brow Lamination utbildning i Halmstad med Keratinbehandling. Brow Lamination med keratinbehandling är just nu en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden. Nu kan du äntligen få fantastiskt fluffiga, stylade Bryn med ett av det skonsammaste Brow Lift märket på marknaden "By Bexter". Märket By Bexter är ett Svenskt märke och omsorgsfullt framtaget av Elisabeth Bexter, Auktoriserad Hudterapeut. Prisbelönt märke, 2018 & 2019 vann Elisabeth Bexter VM i Lash Lift och flera terapeuter och elever till Elisabeth världen över har vunnit och tävlat med By Bexter produkterna. Fördelarna med Brow Lift med keratinbehandling:

☑️ Formar dina bryn i en snygg naturlig form

☑️ Hållbart i upp till 8 veckor

☑️ Få fylligare och fluffigare Bryn

☑️ Stärker och vårdar Brynen med vitaminer och mineraler

☑️ Keratinet vårdar och stärker stråna med upp till 40% och gör fransen 2-3% längre, 100% Parabenfria produkter

☑️ Ej testade på djur och vegan vänliga (keratinet är dock syntetiskt)

Utbildningen är på en dag där vi börjar med teori & produktutbildning, demo av Browlift och hur en keratinbehandling går till. Kurstiderna är ca kl :09:30-16/16:30. Du får även lära dig att färga och forma/styla brynen. Praktik på modell. Modell fixar du själv, har du ingen modell att ta med dig så kan vi hjälpa dig att fixa en men då måste du maila till oss och meddela det.

Priser på kursen är: 3196kr exkl. moms 3995kr inkl moms. Stort startkit inkl. certifikat och kurskompendium värde ca:2100kr. I startkitet ingår alla produkter och redskap som du behöver för att utföra behandlingen. Internationellt Certifikat som Brow Lift Artist erhålles efter avslutad kurs.

Utbildning Lashlift

Lash Lift utbildning i Halmstad med Keratinbehandling Lash Lift med keratinbehandling är en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden. Nu kan du äntligen få vackert böjda fransar med ett av det skonsammaste Lash Lift märket på marknaden "By Bexter". Märket By Bexter är ett Svenskt märke och omsorgsfullt framtaget av Elisabeth Bexter, Auktoriserad Hudterapeut. Prisbelönt märke, 2018 & 2019 vann Elisabeth Bexter VM i Lash Lift och flera terapeuter världen över har vunnit och tävlat med By Bexter produkterna. Fördelarna med Lash lift med keratinbehandling:

☑️ Böjer dina fransar i en snygg naturlig böj

☑️ Hållbart upp till 12 veckor

☑️ Nya mjuka Silikonrullar i 5 storlekar

☑️ Stärker och vårdar fransarna med vitaminer och mineraler

☑️ Keratinet vårdar och stärker fransen med upp till 40% och gör fransen 2-3% längre. 100% Parabenfria produkter

☑️ Ej testade på djur och vegan vänliga (keratinet är dock syntetiskt)

Utbildningen är på en dag där vi börjar med teori & produktutbildning, demo utav Lashliften och hur en keratinbehandlingen går till. Vi går igenom de olika Silikonrullarna och val av rätt böj. Kurstiderna är ca kl: 09:30-16:30. Du får även lära dig att färga fransarna. Praktik på modell. Praktisk övning på modell, modell fixar du själv, har du ingen modell att ta med dig så kan vi hjälpa dig att fixa en då måste du maila till oss och meddela det.

Priser på kursen är: 4400kr exkl. moms 5500kr inkl moms Stort startkit inkl. certifikat och kurskompendium värde 2700kr. I startkitet ingår alla produkter och redskap som du behöver. Internationellt Certifikat som Lash Lift Artist erhålles efter avslutad kurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Email: info@nailsandbeauty.se

Målet är så klart – Bli bäst med det bästa!

Hjärtligt välkommen till utbildningen av ditt nya yrke.

 

Kombo browlift/lashlift utbildning
Kombo Lash Lift & Brow lift utbildning Lash & Brow lift med keratinbehandling är en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden. Märket By Bexter är ett Svenskt märke och omsorgsfullt framtaget av Elisabeth Bexter, Auktoriserad Hudterapeut. Märket är ett utav de skonsammaste som finns på marknaden. Prisbelönt märke, 2018 & 2019 vann Elisabeth Bexter VM i Lash Lift och flera terapeuter världen över har vunnit och tävlat med By Bexter produkterna.
☑️ Keratinet vårdar och stärker stråt med upp till 40% och gör fransen 2-3% längre.
☑️ Ej testade på djur och vegan vänliga
Utbildningen är på en 1 dag där vi börjar med teori & produktgenomgång, demo utav Lashliften & Browliften och hur en keratinbehandling går till. Kurstiderna är ca: kl: 09-18. Praktisk övning på modell, modell fixar du själv, har du ingen modell att ta med dig så kan vi hjälpa dig att fixa en då måste du maila till oss och meddela det. Du ska utföra både en lashlift och en browlift på din modell praktiskt.
*Du bör ha förkunskaper inom frans och brynfärgning sedan tidigare (ej ett krav) då den här kursen är kombinerad för både lashlift och browlift på kortare tid, har du inga erfarenheter sedan tidigare rekommenderas det att boka lashlift utbildningen och brow liftutbildningen på de separata dagarna då du får 1 kursdag för varje utbildning och hinner då gå igenom alla moment extra.
Pris på kursen är: 8995kr ink moms 7196kr ex moms Stort start kit inkl. 2 st. certifikat och kurskompendium värde ca:4000kr. I startkitet ingår alla produkter och redskap som du behöver. Internationellt Certifikat som Lash Lift & Brow lift Artist erhålles efter avslutad kurs.

bottom of page