top of page

MASSAGE I HALMSTAD

Avkopplande & stärkande massage i Halmstad

Boka gärna en tid för en holistisk, klassisk massage eller en lymfmassage i Halmstad.

Tid ca: 25 - 110 min beroende på behandling.

Holistisk, klassisk massage borde alla unna sig emellanåt.

Avkopplande och stärkande behandling.

Lymfmassage är en mjuk behandlingsmetod som sker enligt ett specifikt mönster och ordning. Lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad och det är lugn och ro runt omkring. Våra massörer i Halmstad arbetar med mjuka lätta tryck, drag och pumpliknande grepp samt bindvävsgrepp för att lösa upp fibroser. Syftet är att få i gång flödet, leda bort lymfvätska från svullna områden med skadade eller borttagna lymfnoder till friska områden där vätskan kan tas om hand och forslas bort. Ett riktigt effektivt sätt att få fart på lymfan.

Behandlingen passar ALLA, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Klienten brukar uppleva sig “lätt i kroppen” efter massagen. Lymfmassage lämpar sig väl vid: Ödem/svullnad Ärr eller brännskador Bröstopererade/fettsugning Stresstillstånd Hormonella obalanser/klimakteriet Smärttillstånd Artros Fibromyalgi Hudproblem Bihåleproblem.

Blockeringar kan uppstå i lymfsystemet av olika orsaker. Ett trögt lymfflöde kan orsakas av skador eller operationer, stress, rökning, för litet vätskeintag, dåliga matvanor, miljögifter, eller hormonella obalanser. Det kan också vara en medfödd nedsättning. Lymfmassage hjälper till att avlägsna slaggprodukter och överskottsvätska som är lagrade i kroppen, stärka immunförsvaret och främja en bra ämnesomsättning. Välkommen att boka en tid för massage i Halmstad!

Massagen utförs av aukt. Hud & SPA terapeut:

Nails 2.jpg

Jessica

Priser Massage

PRISER

Klassisk ryggmassage (25 min)

Ca 395 kr

Klassisk holistisk massage är avkopplande massage för ryggens muskler.

Klassisk helkroppsmassage (50 min)

695 kr

Klassisk holistisk massage är avkopplande för muskler.

Klassisk helkroppsmassage (50 min) 5 tillfällen

3000 kr

Klassisk holistisk massage är avkopplande för muskler. 5 st tillfällen.

Klassisk helkroppsmassage (50 min) 10 tillfällen

5500 kr

Klassisk holistisk massage är avkopplande för muskler. 10 st tillfällen.

Lymfmassage (110 min första gången sedan 85 min)

995 kr

Lymfmassage hjälper till att avlägsna slaggprodukter och överskottsvätska som är lagrade i kroppen, stärker immunförsvaret och främjar en bra ämnesomsättning.

Lymfmassage startpaket (85 min) 3 tillfällen

2685 kr

Lymfmassage hjälper till att avlägsna slaggprodukter och överskottsvätska som är lagrade i kroppen, stärker immunförsvaret och främjar en bra ämnesomsättning.

Nails & Beauty (Webb) 75.jpg
bottom of page